Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dućan giant

Uzimaju mjere za kupnju najboljega bicikla

Giant bicikli Zagreb
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
Autor
Sandra Golemac
02.05.2014.
u 14:09

Na 700 čevornih metara u novootvorenom dućanu u Ulici grada Mainza mogu se pronaći bicikli od dvije do čak 58.000 kuna, te obilje dodatne opreme za bicikliranje

U ponudi imaju više od 150 bicikala za žene, muškarce i djecu, odgovarajuću opremu i alat, servis, radionice, ali i lounge dio, u kojem se posjetitelji mogu opustiti uz tople ili hladne napitke.

Giant store novootvoreni je dućan u Ulici grada Mainza zamišljen kao svojevrsni centar za bicikliste. Posebna je ponuda bike fitting sustav, odnosno uzimanje mjera za kupnju odgovarajućeg bicikla. Na 700 četvornih metara prostora može se pronaći za svakoga ponešto, a cijene se kreću od 2000 kuna do najskupljeg bicikla od 58.000 kuna.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Imamo sve. Posjetitelji mogu doći, razgledati, isprobati bicikl, dobiti sve savjete i odabrati nešto za sebe ovisno o karakteristikama – poručio je vlasnik Davor Blašković te dodao kako su u prodaji najkvalitetniji brendovi, poput Basila, nizozemske tvrtke specijalizirane za izradu poslovnih i sportskih torbi, košara i bisaga, talijanski Briko, brend sportske odjeće, ili pak Hamax, lider na području dječjih sjedalica za bicikle.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Organiziraju, također, Giant grupne vožnje na Sljeme ili u okolicu Zagreba, a svi su detalji na Facebook stranici.

>>Ako želite superkondiciju, vrijeme je da sjednete na bicikl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije