Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ej, đurđevdan je..

Uz glazbu, kolo i 22 janjca Romi na nasipu proslavili proljeće

Đurđevdan (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
06.05.2011.
u 17:57

Gradonačelnik Bandić se bez razmišljanja uhvatio u kolo s djevojkama, pokušavši pohvatati korake.

Već od ranog jutra livadom pokraj Domovinskog mosta orila se pjesma, a svaki je takt spontano vodio u kolo. Đurđevdan je, najveći romski blagdan, a brojne svečano odjevene i dotjerane Romkinje i Romi proslavili su ga uz pjesmu i ples, ali i 22 janjca koja su za tu priliku pripremljena.

Nijednom od dobrodošlih gostiju, među kojima je bio i gradonačelnik Milan Bandić, domaćini nisu dopustili da ode gladan ili loše raspoložen. Bandić se tako, bez razmišljanja, uhvatio u kolo, pokušavši pohvatati korake.

Ključne riječi

Komentara 34

OD
oltar domovine
23:41 06.05.2011.

ovim pokazujemo da smo na nivou multikulturne drzave ...nista mi ne vrijedimo vise od ovih lijepih djevojaka i cestitka bandicu..

Avatar Idler 3
Idler 3
17:53 07.05.2011.

Pogleč sam kak se Bandić uklapa >;-))

OB
-obrisani-
08:56 07.05.2011.

Romi vise vole ovu drzavu nego mesić i stazić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije