Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz zet-a radosno

Uspinjačom od danas (do daljnjega) sve do ponoći

uspinjača večer
Borna Filić/PIXSELL
18.12.2015.
u 14:22

Zbog sve više posjetitelja u predblagdanskom razdoblju, u ZET-u odlučili uvesti dulje radno vrijeme svojeg prometala koje povezuje Donji i Gornji grad.

Zimski su dani kratki, ali uspinjača radi dulje. Od danas, 18. prosinca, popularno ZET-ovo prijevozno sredstvo koje spaja Donji i Gornji grad i jedan je od zagrebačkih simbola, vozit će sve do ponoći.

Na produljeno radno vrijeme uspinjače ZET je i sad potaknuo velik broj posjetitelja centra grada tijekom adventskog razdoblja, pogotovo navečer, kada je na ulicama puno svijeta koji želi i brže do Gornjeg grada iz Tomićeve, odakle uspinjača polazi, svakim danom od 6.30 sati. Cijena je jedne vožnje, podsjetimo, 4 kune.

- ZET i na taj način osigurava još kvalitetniju prijevoznu ponudu i povezanost gradskih predjela - poručuju iz ove Holdingove podružnice.

Komentara 1

MA
manaslu
08:15 19.12.2015.

Kakav vam je ovo naslov? Katastrofa, čista lijenost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije