Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na cesti

Uspinjača na remontu, autobusi prema Zaprešiću drugom trasom

autobusno stajalište,zet,autobusi,avenue mall
Davor Puklavec/PIXSELL
15.07.2013.
u 07:59

ZET nastavlja mijenjati trase svojih linija zbog radova u Zagrebu. Uspinjača će od danas do, kako se očekuje, 26. ovoga mjeseca, biti izvan prometa zbog redovitog remenota.

ZET nastavlja mijenjati trase svojih linija zbog radova u Zagrebu pa tako jutros jakvlja kako autobusna linija 172 (Črnomerec – Zaprešić) prometuje djelomično izmijenjenom trasom, u oba smjera, na dijelu Ulice Pavla Lončara u Zaprešiću. Za vrijeme izvođenja radova, svi noćni polasci na liniji ostvarivat će se do okretišta u Skurjenijevoj ulici.

Stajalište Pavla Lončara-Dom zdravlja i stajalište terminal Zaprešić, neće biti u funkciji te će privremeno biti uspostavljeno stajalište u Ulici bana Josipa Jelačića, kod HEP-a (ELEKTRA ZAPREŠIĆ).

Također, autobusna linija 112 (Savski most – Lučko), prometovat će skraćeno do raskrižja Ulice Lučko/Starča (oko 400 m prije okretnice u Lučkom), do završetka radova na uređenju okretnice.

U Ulici Lučko, u zoni raskrižja s Ulicom Starča, formirat će se privremeno početno-krajnje stajalište. Vremena polazaka autobusa ostaju nepromijenjena.

Uspinjača će od danas do, kako se očekuje, 26. ovoga mjeseca, biti izvan prometa zbog redovitog remenota.

>>Ljetno uljepšavanje: Obnavljat će se i glavne gradske avenije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije