Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redovna presica gradonačelnika

Tomašević: Počeli smo razgovore s GNK Dinamo oko novog stadiona. Jedna opcija je i gradnja

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević položio kamen temeljac za dogradnju OŠ Ante Kovačića u Španskom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
11.01.2022.
u 11:24

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obilježio je početak radova na dogradnji Osnovne škole Ante Kovačića u Španskom

Polaganjem kamena temeljca zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obilježio je početak radova na dogradnji Osnovne škole Ante Kovačića u Španskom. Nakon toga gradonačelnik Tomašević održao je redovitu konferenciju za novinare.

"Kao nova glasnogovornica Grada Zagreba izabrana je Dinka Živalj. Stručnjakinja je za komunikaciju, odnose s javnošću, razvoj medija. Dolazi s radnog mjesta voditeljice Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornice posebnog predstavnika Europske unije (EU) na Kosovu. Prije toga bila je glavna savjetnica ministra regionalnog razvoja i fondova EU, glasnogovornica i voditeljica Ureda vijeća za regionalnu suradnju i voditeljica ureda za odnose s javnošću misije OSS-a u Hrvatskoj i Albaniji", rekao je Tomašević. 

Tomašević je potvrdio da se sastao s predstavnicima GNK Dinamo oko gradnje stadiona. Kazao je da Grad traži model u kojemu neće gradski proračun biti izvor financiranja. "Počeli smo razgovore, sastanci su bili konstruktivni, fokusirali smo se na partnerstvo oko financiranja, razgovarali smo o različitim modelima, jedna od opcija je i gradnja", kazao je Tomašević

"Gledali smo gradove poput Rijeke, u ovoj fazi Grad i Dinamo trebaju razgovarati. Odluku donosi Gradska skupština. Sljedeći je sastanak krajem ovog mjeseca. Imat ćemo neku ubrzanu dinamiku. To je problem koji je nastajao dva desetljeća", kazao je Tomašević.

Kazao je da je njegova zamjenica Danijela Dolenec još uvijek u izolaciji zbog koronavirusa.

“Moje zdravlje je dobro. Ja sam zasad dobro, još uvijek se nisam zarazio”, rekao je Tomašević. 

Video: Potvrđeno! Ruši se zgrada na uglu Petrinjske i Đorđićeve s koje padaju cigle

 

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar Dokman
Dokman
11:52 11.01.2022.

Jedna opcija je i gradnja?! Kakva je to blago rečeno čudna izjava? Pa jedina opcija je gradnja novog stadiona... svašta.

ZE
Zeal
11:30 11.01.2022.

Jel uvjet da bude u lgbt bojama?

KN
Knez
11:50 11.01.2022.

Gradio bi stadion ali traži model u kojem grad neće financirati... I ja bi gradio apartmane ali ih ne bi financirao jer nemam iz čega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije