Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikoga nije bilo

Urušio se strop u Klubu književnika, program se odgađa

strop,klub književnika
Klub književnika
18.05.2012.
u 14:58

– Urušilo se nekoliko metara četvornih, odnosno trećina stropa, no na sreću nikoga nije bilo kada se to dogodilo – kazala je tajnica Kluba

Gotovo trećina stropa plavog salona u Klubu književnika jučer se iznenada srušila na pod. Za vrijeme urušavanja nikoga nije bilo u salonu, no cjelokupni se program, kako poručuju iz Kluba, odgađa do jeseni.

– Za sada moramo otkazati sve dogovorene tribine, književne večeri i druge programe. Urušilo se nekoliko metara četvornih, odnosno trećina stropa, no na sreću nikoga nije bilo kada se to dogodilo – kazala je tajnica Kluba Ružica Cindori.

Iako su napuknuća već postojala, nitko nije vjerovao da će se strop urušiti, a obnova će, vjeruju, trajati dulje zbog posebnih ukrasa za čiju će restauraciju morati dobiti mišljenje Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode.

– Obavijestili smo nadležne, a zbog specifičnosti na stropu obnova će sigurno trajati dulje. Najvjerojatnije će se morati obnavljati cijela površina, što će potrajati – dodala je Cindori.

U prostorijama na Jelačićevu trgu, koje su jednim dijelom u vlasništvu Grada, Klub književnika smješten je od 1951. godine. 

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vital
16:07 18.05.2012.

šteta umjetnika

BA
bandido
18:02 18.05.2012.

jel imaju ovi neke veze sa srbima. Kojima se isto crkve urusavaju u drugom clanku..

AB
abendblatt
18:53 18.05.2012.

Steta, ima nekoliko \"knjizevnika\", kojima bi strop trebao pasti na glavu, da dojdu pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije