Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-vodič

Urbani market Bazaar preselio se na plato MSU-a

bazaar (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
26.04.2013.
u 17:00

U našem vodiču doznajte kako provesti slobodne dane u Zagrebu. Birajte između kulture i glazbe.

Bazaar

Originalne krpice, obuća, knjige, stripovi, prirodna kozmetika, fotoaparati, vintage i novi dizajnerski proizvodi, ploče... dio su ovogodišnje ponude prvog Bazaara, najvećeg urbanog marketa u nas koji se održava u subotu na platou MSU-a. Prvi ovogodišnji urbani buvljak promijenio je lokaciju. Procjene su da je zanimanje veliko i da će biti gužva. Dosad su se održala četiri Baazara koja su privukla 500 izlagača i oko 10 tisuća posjetitelja.

Upoznajte čudesan svijet pčela

O čudesnom svijetu pčela moći će se doznati u nedjelju u Zoološkom vrtu. U Domačoj hiži postavit će se živa košnica, a u 11 i 12 sati su edukativne predstave „Pčelice, pazi“.

Željko Bebek i gosti 

Zagrebački mališani održat će koncert u nedjelju u KD Vatroslav Lisinski od 11 sati. Gosti su Željko Bebek, plesni studio Step by step, škola suvremenog plesa Ane Maletić...

Premijerni Figarov pir

Studenti Muzičke akademije iz klase C. Hansell Bakić premijerno izvode operu Figarov pir u nedjelju od 19.30 sati u kazalištu Mala scena. Reprize su 30. travnja i 2. svibnja.

Komedija Ona o Purku 

Udruga “Studenti Cetinske krajine“ i Sinjsko pučko kazalište izvode komediju „Ona o Purku ili ti na silu fratar“ sutra u kinodvorani Forum u domu Stjepan Radić od 20 sati.

Fora Škola

Zabavna i duhovita predstava o najgorem razredu u školi igra sutra od 11 sati na Sceni Grič u Jurišićevoj 6.

Jestivi grad

U nedjelju umjetnica Tonka Maleković održava prvi u nizu razgovora na temu „Krugovi u vrtu“ na mjestu uklonjenih divljih vrtova podno Mamutice u zagrebačkoj četvrti Travno od 16 sati, a kasnije će se u Goethe institutu održati i izložba

Pogled u plavo

Uz obuku profesionalnih instruktora ronjenja u nedjelju od 10 sati svi građani moći će roniti bazenom u punoj ronilačkoj opremi i vidjeti podvodnu izložbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije