Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog lošeg vremena

Umjesto u subotu, Zagreb Air Show održat će se u nedjelju

avion
Autori: dik/VLM, IČ/VLM
27.08.2010.
u 10:29

ZET-ovi autobusi vozit će svakih 15 minuta, a posjetitelji koji dođu autom mogu parkirati na livadi pokraj Lučkog. Cijena je 30 kuna.

Stota godišnjica zrakoplovstva u Hrvatskoj ipak će se održati u nedjelju na aerodromu Lučko manifestacijom "Zagreb Air Show & Open Air Festival". Iako je prvotno bilo najavljeno da će se spektakl održati u subotu, zbog lošeg vremena se odgađa za nedjelju. Organiziran je spektakularni aeromiting, na kojem će biti mnogo posjetitelja, pa su im organizatori osigurali prijevoz ZET-ovim autobusima za koje će vrijediti karta kupljena za festival.

– Autobusi će voziti svakih 15 minuta, a polazit će s parkirališta Zagrebačkog velesajma. Oni koji se dovezu automobilom do Velesajma, a dalje budu htjeli nastaviti autobusom, imaju osigurano parkirališno mjesto. Dnevna karta stoji pet kuna – rekla je Maja Jurišić iz odjela odnosa s javnošću.

Oni pak koji se na aerodrom zapute osobnim automobilom, mogu parkirati na livadi pokraj Lučkog, što će stajati 30 kuna za cijeli dan.

– Iako ima mjesta za parkiranje i u Lučkom, zbog mnogo posjetitelja koje očekujemo molimo građane da koriste javni prijevoz kako bi se smanjila gužva – poručila je Maja Jurišić.

Glavna atrakcija cijelog mitinga bit će let replike aviona Slavoljuba Penkale kojim je prije sto godina s Črnomerca poletio Dragutin Novak. Osim spektakla koji će izvesti borbeni avioni, zabavu pripremaju jedriličari te paraglajderi.

Robert Pečnik, jedan od najboljih svjetskih padobranaca, pobrinut će se da gostima poraste adrenalin, i to svojim skokovima padobranom, koji će otvoriti na tek 50 metara iznad zemlje.

Show će se nastaviti koncertom Majki i Pipsa Chipsa & Videoclipsa.

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
11:54 27.08.2010.

valjda će biti ok vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije