Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špica

Ugodno je vidjeti kad se stil promišlja do detalja

29.03.2016., Zagreb - Gradska svakodnevica u centru grada. Moda na zagrebackim ulicama. Prolaznici glavnim gradskim trgom danas su se odlucili na laganije odjevne kombinacije u skladu sa toplijim vremenom.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
31.03.2016.
u 12:00

Donosimo trendove iz centra grada

1. Vau! Smeđe cipele sa zelenim potplatom ne očekujemo na gradskim ulicama. Još kad je u ruci kožnata torba odgovarajuće konjak-nijanse, jasno nam je da imamo posla s muškarcem koji svoj stil promišlja do detalja. I odlično mu ide!

2. Kaput i tenisice do prije koju godinu bili su kombinacija za modni odstrel, ali ovih dana nema ležernijeg pristupa modi koji istodobno izgleda i udobno, i šik i elegantno. Čista petica i za izbor torbe. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:02 31.03.2016.

Hm, neshvatljivo je do koje granice ljudska glupost može ići, a da to ostala stoka sitnog zuba konzumira i oponaša za skupe novce. Daj nam bože luka i ćevapa stil, a poslije vodicu za usta drmneš na eks, jer mislišš da je konjak boje torbe. Stvarno je na ovim prostorima tursko-srpski, bosansko- čevapdžijski, iluzorno-holywoodski i hrvatko-zagorski stil uzeo toliko maha, da to ni armagedon većih razmjera nemože uništiti.

HL
hlibit
17:31 31.03.2016.

...29.03.Zagreb...vani 20 stupnjeva a lik hoda sa salom...odlican izbor

DU
Deleted user
13:48 01.04.2016.

Mogu nositi sve na sebi, ali ugoda trenirke i tenisica... neprocjenjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije