Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPLJAJU SREDSTVA

Udruzi Šapica za izgradnju azila nedostaje 50.000 kuna

azil
Foto: Udruga Šapica
1/3
04.11.2014.
u 09:45

Sklonište koje je vodila udruga nalazilo se u Dubravici, ali je, zbog nepravilnosti, zatvoreno početkom godine

Prikupili su 150.000 kuna, a kako bi zbrinuli napuštene pse zaprešićkog kraja nedostaje im još 50.000. Udruga za zaštitu životinja Šapica stoga je, u suradnji s volonterima iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, pokrenula "indiegogo crowdfunding kampanju", koja za cilj ima upravo skupljanje sredstava potrebnih kako bi se dovršila prva faza izgradnje novog azila za životinje. Podsjetimo, sklonište koje je vodila udruga Šapica nalazilo se u Dubravici, a početkom ove godine zatvorila ga je Veterinarska inspekcija jer jednostavno nije zadovoljavao uvjete potrebne za rad.

–Iz azila Dubravica, tijekom zatvaranja, sretno je udomljeno 60 pasa i 30 mačaka, dok dom u novom azilu, koji je još uvijek u izgradnji, čeka još 30 pasa i osam mačaka - objasnili su iz Šapice, koja novo sklonište gradi na području općine Bistra.

"Indiegogo crowdfunding kampanja", kojom se skuplja novac, zapravo je način doniranja putem interneta, a svi koji žele odvojiti dio za napuštene životinje, to mogu učiniti na igg.me/at/littlepaw/x/7901485.

>>Zaprešićki azil pred zatvaranjem, na ulici od 1. siječnja sto pasa

Komentara 8

DU
Deleted user
04:32 05.11.2014.

Na tom sajtu piše da su dobili već 7 tisuća i tristo dolara - više nego kaj su planirali. Pa od kad je ovaj tu članak ... ?

MO
Moskvich
14:29 04.11.2014.

Ja nebih dao za to ni lipe ,i sam imam psa i za njga se brinem i ne puštam ga po parkovima i javnim površinama da ostavlja izmet nego u svom dvorištu u kojem i pas boravi u svojoj kućici a ne u stanovima gdje ih drže što je van pameti pa stan udara gore nego mrtvačnica ,treba se brinuti za ljude i za djecu a neodgovorne vlasnike pasa trpati u zatvor pa neće biti lutalica a ne za svakog đavla prositi novac od ionako siromašnog naroda i onda većinu tako skupljenog novca strpati u vlastiti džep

Avatar navijač
navijač
12:48 04.11.2014.

Hvala bogu još ima pravih ljudi u Hrvatskoj, čestitam im na brizi za životinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije