Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radionica o filmu

Učite od stručnjaka i napravite vlastitu filmsku priču

ZFF
29.12.2022.
u 08:00

– Sve razgovore i radionice moderirat će stručnjaci iz područja filma, a uz uistinu velik broj filmskih projekcija koje su na rasporedu, dio projekta uključuje i radionicu stvaranja filmske priče, odnosno sinopsisa - poručuju organizatori

Ako vam je novogodišnja odluka započeti karijeru u filmu, korak u tom smjeru možete napraviti već danas ili najkasnije do 5. siječnja, do kada traju prijave za ciklus interaktivnih online radionica i masterclassova pod nazivom "Pričajmo o filmu". Projekt u organizaciji ekipe Zagreb Film Festivala provodit će se putem ZOOM platforme između siječnja i lipnja, a prijaviti se mogu svi zainteresirani u dobnim skupinama od 10 do 14, zatim od 15 do 20 godina te osobe koje su navršile 55 godina ili više.

U svaku dobnu skupinu odabrat će se po 20 sudionika, a svaka će biti uključena u filmske aktivnosti poput filmskih projekcija, radionica, masterclassova...

– Sve razgovore i radionice moderirat će stručnjaci iz područja filma, a uz uistinu velik broj filmskih projekcija koje su na rasporedu, dio projekta uključuje i radionicu stvaranja filmske priče, odnosno sinopsisa koji će biti predstavljeni pred žirijem i drugim polaznicima na završnom sastanku u lipnju – poručuju organizatori. Za prijavu na online radionicu "Pričajmo o filmu" potrebno je poslati kontakt te za maloljetne osobe i kontakt roditelja/staratelja.

Uz to, prijavi je potrebno priložiti motivacijsko pismo, u kojem će među ostalim biti navedeni i najdraži filmovi prijavitelja. Osim navedenoga, uvjet za prijavu jest i mogućnost sudjelovanja na svim terminima sastanaka za svoju grupu.

Detaljne upute i sve druge informacije mogu se pronaći na internet-stranicama Zagreb Film Festivala, a prijave se šalju na e-mail: katarina@zagrebfilmfestival.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije