Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski projekt

U zagrebačke vrtiće stigla "Otpadolovka" knjiga koja djecu uči razvrstavanju otpada

storyeditor/2022-11-07/OtpadoLOVKA__1_.jpg
Grad Zagreb
08.11.2022.
u 10:00

Grad je osigurao gotovo 1250 besplatnih primjeraka knjige za svaku vrtićku skupinu u privatnim i gradskim vrtićima, a suglasnost za korištenje izdalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Učenje o razvrstavanju otpada, posebice mališanima vrtićke dobi, najlakše je kroz igru pa je Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje izradio “Otpadolovku”.

Edukativna je to i didaktička knjiga namijenjena djeci u dobi od tri do šest godina te izrađena od ekološki prihvatljivog i recikliranog materijala.

Mališani će moći, samostalno ili uz pomoć odgajateljica, vježbati i svoju motoriku ulažući kartice s različitim vrstama otpada u odgovarajuće džepiće.

Grad je osigurao gotovo 1250 besplatnih primjeraka knjige za svaku vrtićku skupinu u privatnim i gradskim vrtićima, a suglasnost za korištenje izdalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

>> VIDEO: Zagrebački noćni cener

Komentara 2

LI
liliZG
12:27 09.11.2022.

nisu problem djeca , već njihovi roditelji

Avatar transdanubier
transdanubier
11:22 09.11.2022.

mislim da bi u prvu vreću trebalo staviti gradonačelnika i dobro ga zavezati da ne sm..ri"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije