U vinskim barovima konobari – najlošiji
Sommelierka Jelena Šimić Valentić našla je i druge zamjerke poput previsoke cijene vina točenog na čaše
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Znate, kada vidim konobaricu u trapericama, ili konobara, odmah znam koliko je sati. Da su išli u ugostiteljsku školu, znali bi kako se oblači jedan barmen, a kako konobar. Tko smije uzimati novac, a tko raditi sa hranom i pićem! To je več odavno postalo normalno, mada struka to striktno ne dozvoljava. Znači zna se sve , od noktiju, frizure, obleke, pranja ruku, konstantno, a da ne velim o higijeni čaša ili šalica za kavu, gdje vrlo često čovjek može vidjeti ruž za usta!