Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervenirala i policija

U Vinogradskoj bolnici se potukle zamjenica ravnatelja i zaposlenica?

Vinogradska bolnica
Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
18.12.2019.
u 13:38

U bolnici je nedopustiv bilo kakav oblik fizičkog nasilja i neću ga tolerirati, a sve će ispitati Povjerenstvo za unutarnji nadzor, kazao je ravnatelj bolnice u Vinogradskoj Mario Zovak

Policija je potvrdila kako utvrđuje okolnosti vezane uz fizički obračun koji se dogodio su srijedu ujutro u KBC-u Sestre milosrdnice, u kojem su sudjelovale zamjenica ravnatelja Dijana Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac.

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak potvrdio je da je u srijedu ujutro došlo do fizičkog obračuna između Zadravec i Primorac, zbog čega je intervenirala i policija. No, o svemu ne može više reći dok se ne utvrdi što se stvarno dogodilo.

U bolnici je nedopustiv bilo kakav oblik fizičkog nasilja i neću ga tolerirati, a sve će ispitati Povjerenstvo za unutarnji nadzor, rekao je Zovak Hini.

Dodaje kako je od svih uključenih zatražio očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.

Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a. 

Komentara 17

DU
Deleted user
14:14 18.12.2019.

Kažu otišlo 9 kirurga radi ove HDZ-ovke! Kažem Vam ,liječiti će Vas šoferi, automehaničari i vodoinstalateri! To je ono pravo što HDZ nudi, pustite sada stručnost i znanje!

GO
gordana93
14:48 18.12.2019.

pa mislim krasno,ovakvo ponasanje bas prilici jednoj doktorici i zamjenici ravnatelja.Bravo HDZ samo tako naprijed i izbori su vasi 100%

HE
Hecata
18:53 18.12.2019.

Sve će to Plenkovič zataškati. A bacati stolice pa trebali su ju staviti u košulju i na psihijatriju jer joj je očito tamo mjesto. Robovladničko društvo je odavno nestalo da bi se iživljavala na zaposlenicima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije