Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila drama

VIDEO Uhićen muškarac koji je pucao u Utrini. Navodno je bio pijan i nakon pucnjave zaspao

Uhićen muškarac koji je pucao kroz prozor prema dječjem vrtiću u Utrini
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/31
25.05.2018.
u 13:50

Iz zagrebačke policije istaknuli su kako na terenu nitko nije ozlijeđen i nema oštećenja na imovini. Djeca u obližnjem vrtiću i u školi nisu bila ugrožena.

Policija je uhvatila muškarca koji je prijepodne pucao u novozagrebačkoj Šišićevoj ulici, u Utrini, pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, niti ima dojava o oštećenjima imovine. Specijalci su pregovarali s njime, a oko 13.45 sati konačno su ga priveli.

Zagrebačka policija o pucnjavi je primila dojavu oko 11 sati nakon što im se javilo više zabrinutih građana. Policija je potvrdila da je na kriminalističko istraživanje privedena osoba koja se dovodi u vezu s pucnjavom u Utrini.

Iz policije su istaknuli kako prema dosadašnjim informacijama na terenu nitko nije ozlijeđen i nema oštećenja na imovini.

Kako prenosi Net.hr, muškarac koji je pucao je 34-godišnji H. M. Navodno je sinoć došao pijan kući, a supruga je pobjegla od njega. Pucao je po kvartu, a nakon pucnjave je jednostavno zaspao u stanu.

Kako su za Večernji list ispričali stanovnici Utrine, čula su se dva rafala u razmaku od 15 minuta i to iz zgrade u Šišićevoj ulici u smjeru vrtića te su  djecu koja su se u tim trenucima igrala vani odmah uveli u zgradu vrtića. Neka od njih plakala su uznemirena događajem.

O situaciji u Novom Zagrebu oglasio se i zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Danas nešto prije dvanaest sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je dojavu o pucnjavi u Šišićevoj ulici u Zagrebu. Na terenu su bili PU Zagrebačka, Specijalna policija i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

PU zagrebačka ogradila je područje, počinitelj pucnjave je uhvaćen i napominjemo da djeca u obližnjem vrtiću i u školi nisu bila ugrožena – stoji u priopćenju.

Pucnjavu nam je potvrdila i Natalija Marincel, ravnateljica vrtića koja je za Večernji kazala da je pucano s četvrtog kata zgrade. 

Policija je ispitala i građane za dodatne informacije. Neki kažu da su bila tri rafala te da su došla iz stana pri vrhu zgrade. Na mjestu događaja bili su i Pavle Kalinić, pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama te pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Uhićen muškarac koji je pucao kroz prozor prema dječjem vrtiću u Utrini
1/9

 

Ključne riječi

Komentara 92

PR
prajdali100
12:18 25.05.2018.

Ako je pucao na dječiji vrtić s njim se nema što razgovarati.

DU
Deleted user
13:40 25.05.2018.

Je l' kalinic dosao svom malom tenkicu?

DU
Deleted user
15:27 25.05.2018.

Ovo novinari zovu dramom? Još se u sve umiješali dječji vrtić i eto članka za čitatelje. Članak na razini žute štampe postaju vrhunski uradci, zabava za građane željne jeftinih i beznačajnih populističkih vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije