Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kraja kolovoza

Počinje Odmorko: Provjerite gdje djeca mogu besplatno na plivanje, mačevanje, boks...

samobor
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
21.06.2020.
u 15:45

Sudjelovanje u ljetnim aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Plivanje, odbojka na pijesku, kuglanje, boks i rafting samo su neke od sportskih aktivnosti na kojima će učenici od utorka moći sudjelovati u sklopu programa Odmorko. Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora pripremio je besplatne sportske aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, a sudjelovanje u njima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Program traje sve do kraja kolovoza, a raspored aktivnosti po sportovima i lokacijama može se vidjeti ispod: 

Foto: Grad Zagreb

Oni koji su zainteresirani mogu pogledati i interaktivnu kartu ovdje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije