Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 20. rujna

U tijeku su prijave za ovogodišnji Startup Factory, nagradni fond je 550 tisuća kuna

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
04.08.2020.
u 13:02

Program sigurava intenzivnu edukaciju, vrhunske mentore, ZICER-ovu infrastrukturu, promocijsku podršku i umrežavanje, a za najbolje timove i bespovratna novčana sredstva iz fonda vrijednog 550 tisuća kuna.

Pametni stol koji grije, bicikl koji samostalno navigira svog vozača po piktoresnim stazama u prirodi, edukativni sustav za djecu... Neke su to samo od ideja i proizvode koje su se "skuhale" u sklopu Startup Factoryja. Organizira ga Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a u tijeku su prijave za novu, petu "sezonu" ovog predakceleracijskog programa. Program sigurava intenzivnu edukaciju, vrhunske mentore, ZICER-ovu infrastrukturu, promocijsku podršku i umrežavanje, a za najbolje timove i bespovratna novčana sredstva iz fonda vrijednog 550 tisuća kuna

Prijave traju do 20. rujna, a javiti se mogu timovi ili startupovi registrirani kao pravni subjekti koji u trenutku podnošenja prijave nisu stariji od 12 mjeseci, a koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od 2 do 7 punoljetnih članova tima komplementarnih znanja. Svoje ideje mogu razvijati u bilo kojem području, no preporučljiva su ona poput prometa, zdravlja, održavanja okoliša, robotike, edukacije i turizma. Bootcamp za odabir sudionika u programu održat će se 9. i 10. listopada, Startup Factory starta 15. listopada, a finale će se održati, kao i uvijek, u sklopu međunarodn startup konferencije Zagreb Connect i to 3. prosinca. 

Više informacija dostupno je na stranici Starup Factoryja, a ovdje se mogu pronaći poduzetničke priče inovatora i poduzetnika koji su svoje ideje razvijale u prostorima ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije