Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalno odlagalište

U Svetoj Klari bagerom gurali hrpu glomaznog otpada

Glomazni otpad
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
17.07.2014.
u 13:00

Iz Čistoće kažu da su već primili dvjestotinjak zahtjeva iz raznih kvartova Zagreba za odvoz otpada, a odradili su ih 66

Svaki dan u gradu nikne barem jedno divlje odlagalište glomaznog otpada, a ono u Svetoj Klari jučer su morali raskrčiti bagerom kako bi automobili mogli prolaziti.

– Ne ostavljamo ovdje ništa ilegalno, odvoz otpada počinje za nekoliko dana – uvjeravaju građani koji neprestano dolaze i na ogromnoj hrpi smeća ostavljaju sve, od madraca, ormara, industrijskog otpada, pa čak i tobogana.

A hrpa se počela širiti posljednjih tjedan dana, kažu djelatnici obližnjeg restorana.

– Nama je to problem zbog gostiju koji se čude što se događa, ali to, ostane li dulje na ovom mjestu, nikako nije dobro ni za zdravlje – govore u restoranu.

– U kvartovima u kojima još nije obavljen proljetni odvoz dobili su, uz uplatnice, zahtjeve za odvoz otpada. Mi smo primili dvjestotinjak takvih zahtjeva i već odradili 66 – rekao je Miljenko Benko iz Čistoće.

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:52 17.07.2014.

Šta se čude gosti restorana Osijek, pa to je normalno da se u naselju Sv. Klara glomazni otpad odlaže na ovakav način. Sve su to birači našeg gradonačelnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije