Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSJETLJIVOST KAMPERA

U srcu Zagreba: 'Plaćamo parking 10 kuna za cijeli dan, sigurni smo i sve nam je blizu'

Turisti kod Paromlina mogu kampirati za samo 10 kuna dnevno
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
23.08.2019.
u 23:42

Kamperi kažu kako im je Hrvatska jako lijepa zemlja te da su se zato odlučili posjetiti Zagreb.

Dosjetljivi kamperi pronašli su zgodan način uštede tako da dok su u Zagrebu, svoja vozila ostavljaju na jeftinijim parkirnim mjestima, a opet su u samom centru metropole.

- Idemo na Plitvice, no silno smo željeli vidjeti i Zagreb. Doznali smo da nas u središtu grada na parkiralištu Paromlin dnevna karta dođe 10 kuna, a u Rakitju u Campu bismo je platili 140 kuna-  rekli su Emilio i Silvana iz Genove za 24 sata.

Na parkiralištu nisu bili jedini kamperi. Ostali isto potvrđuju kako su cijene u kampovima visoke te da su im parkirališta isplativija.

- Za Camp Zagreb smo čuli kako je nesiguran i da se u njemu krade, ovdje smo sigurni i sve nam je blizu- kazali su Emilio i Silvana za 24 sata dodajući kako im je Hrvatska jako lijepa zemlja te da su se zato odlučili posjetiti Zagreb

Ključne riječi

Komentara 17

VO
vorda400
07:21 24.08.2019.

Da ali u Hrvatskoj postoji zakon koji brani da spavaš npr u kamperu na parkiralištu ili čak ako imaš svoju zemlju ne smiješ staviti šator,kamp prikolicu ili kamper ako ti ta parcela nije registrirana kao kamp znam čovjeka koji godinama ima kamp prikolicu na svojoj parceli uz more i prošle godine je ekipa odlučila provoditi zakon zaračunali su mu 25000kn kazne pa ih je poslao u 3 p materine jer da ima toliko novca ljetovao bi u hotelu i onda šok drugi dan taj redar ili koji k.r.c je već bio kaže ok pa koliko bi vi onda platili kao daj što daš??? ovaj gleda i ne vjeruje ko da su na tržnici pa se cijenkaju steral ga je opet sa svoje zemlje i rekao da idući put dođe sa policijom i svojim šefom i više nitko nije došao ali opet nekome su nedavno naplatili što je odmarao u parku

VI
Viana
07:37 24.08.2019.

Na žalost, nitko nam ne brani da si zakompliciramo život koliko je nekom drago. Pred dosta godina, u Bergenu u Norveškoj sam bila pozvana na ručak talijanskih turista u kamper na parkingu. Čak smo birali pogled na luku. Kamper i jest napravljen da se čovjek može zaustaviti gdje želi, ne nužno u kampu, pa i na parkingu.

LA
laganela
09:44 24.08.2019.

Čl. 29. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti ... (4) Zabranjeno je kampiranje izvan kampova iz stavka 1. ovoga članka i prostora određenih za kampiranje izvan kampova sukladno stavku 3. ovoga članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije