Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

U sobi postavio šator pa u njemu uzgajao marihuanu

Marihuana i oružje
Foto: Policijska uprava Sisačko-moslavačka
03.10.2015.
u 13:55

Netko je dojavio policiji kakvim se poslom bavi, a kada su mu policajci pokucali na vrata predao im je šest stabljika konoplje marihuane visoke između 80 i 120 cm...

Mora se priznati da je u potrazi  za ilegalnom zaradom L.S. (30) bio izuzetno  domišljat. Naime, on je tijekom svibnja u svojoj kući u Samoboru, točnije  u sobi, napravio improvizirani šatoru kojem je uzgajao marihuanu!?

To mu očito nije bilo dovoljno pa je tijekom rujna u prizemlje postavio i drvene  kutije  u  kojima  su  bile  tegle  s  marihuanom. Netko je dojavio policiji  kakvim  se  poslom bavi, a kada su mu policajci pokucali na vrata predao  im  je šest stabljika konoplje marihuane visoke između 80 i 120 cm, devet teglica sa posađenim stabljikama konoplje marihuane visoke između pet i  sedam  centimetara,  25 grama marihuane te razne žarulje i transformator koje  je  koristio za uzgoj.

Domišljati “poduzetnik” kazneno je prijavljen.

>> Marihuanu uzgajao u dvorištu pa je spremao u staklenke

Ključne riječi

Komentara 6

MA
mamunamegalo
21:16 03.10.2015.

Nije mi jasno kako su ga uspjeli čopit. .ja sam uvjeren da posadim doma da nema šanse da mi nađu

Avatar Honduras
Honduras
19:34 03.10.2015.

ŠEST stabljika??? pa to je pravi narko-bos... zgrnuo bi miljune da ga nisu ćopili...

DU
Deleted user
07:23 04.10.2015.

Da, još uvijek se hrvamo s maricom! Moja pokojna strina, koja je umrla u 86. godini, imala je na sredini svog vrta posađenu jednu stabljiku Marice! Pa je pomalo, skupljala kišće, sušila ga itd! No, kada ju je uhvatila migrena, sve ljekove ovoga svijeta je probala, ništa nije pomoglo! Ali kada si je u novinski papir slošila malo lišća od marice, glava ju je prestala boliti za 10-tak minuta! I ta jedna frkana, novinska cigareta to je jedina stvar od silnih ovisnosti je bila njena jedina opijatska navika! Možda mjesečno jedna cigareta! Što je to u odnosu, recimo, kada čovjek mora popiti pola litre Badelovog konjaka, ujutro, da bi uopće počeo funkcionirati? A znam takvih stotine alkoholičara! Ako želimo biti principijelni, onda morate zabraniti sve, maricu, opijate svih vrsta, alkohol, cigarete! Sve je to droga! Pušio sam tri kutije cigareta,sada više pet godina ne pušim. Kada te mlatne po srcu, sve ti je jasno! I dalje se prodaju javno, mada su opasne po zdravlje! Kada bi se uvelo tko puši, nema lječenja badava, jer je smješno lječiti nekog os srčane ili plućne bolesti, a on i dalje puši! To je bacanje novaca za liječenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije