Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaće je najbolje

U Sloboštini drugi gradski vrt i novih 90 vrtlara

gradski vrt sloboština (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
27.05.2013.
u 10:00

Mogućnost sadnje na parceli u ulici Nikole Andrića dobit će još 94 korisnika jer je ukupna površina 20 tisuća četvornih metara.

Na Sloboštini je 90 korisnika dobilo ugovore za drugi gradski vrt, i to uz sadnice rajčica i začina. Ugovore im je u petak podijelio Milan Bandić i traju dvije godine tijekom kojih će na parcelama od po 50 četvornih metara moći saditi voće, povrće, bobičasto voće i cvijeće za vlastite potrebe.

Mogućnost sadnje na parceli u ulici Nikole Andrića dobit će još 94 korisnika jer je ukupna površina 20 tisuća četvornih metara.

Ostatak površine koristit će se za zajednički dio (oko 1800 četvornih metara) i puteve do parcela. Zajednički dio služit će kao mjesto za druženje i okupljanje.

>>Traže se urbani vrtlari za parcele u Novom Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije