Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta 10.000 kuna

U požaru u Mraclinu izgorjela garaža i dva automobila

Foto: Zvonimir Šafar/Cityportal.hr
1/4
25.10.2015.
u 16:06

Na mjesto vatrene stihije dojurila su dva vozila velikogoričke Javne vatrogasne postaje te vozilo DVD-a Mraclin

Dok je vatrogasna sirena jutros nešto prije 11 sati uznemiravala mnoge mještane Mraclina, prava drama odvijala se kraj kuće obitelji Radovanić. Vatra je već gutala automobile parkirane u garaži, a vlasnik tu više nije mogao učiniti ništa, javlja cityportal.hr.

Na mjesto vatrene stihije dojurila su dva vozila velikogoričke Javne vatrogasne postaje te vozilo DVD-a Mraclin. Požar su počela gasiti čak 12 vatrogasaca.

„Dojavu za požar u Mraclinu zaprimili smo u 10,49 sati. Do požara je došlo dok je vlasnik obavljao poslove zavarivanja. Vatra se zatim proširila na garažu u kojoj su bila parkirana dva automobila. Također, izgorio je i dio krovišta garaže“, za Cityportal je izjavio zapovjednik JVP Velika Gorica Borislav Turan.

Kako doznajemo, vlasnik Branko Radovanić popravljao je limariju automobila. U jednom je trenutku iskra nastala prilikom zavarivanja uzrokovala požar u samom vozilu. Vatra se zatim počela širiti garažom, zahvativši i drugi parkirani automobil te krovište. Daljnje širenje vatre zaustavili su vatrogasci, ali dva automobila potpuno su izgorjela.

Policija procjenjuje kako je šteta na vozilima najviše 10 tisuća kuna, jer riječ je o automobilima starim 25 godina. Jedan je Golf 3, a drugi Fiat Seicento.

>> Dvije osobe ozlijeđene u požaru obiteljske kuće u Zagrebu

Komentara 1

DU
Deleted user
06:21 26.10.2015.

Kako šteta 10 000KN! Pa to je niti pola metra kvadratna, Bandićeva zahoda! Valjda toliko koštaju vatrogasci, kaj su izišli na teren! Pa vidim krasne dvije prostorije! Odite ih zazidati, pa bute vidli koliko bute dali samo za garažna vrata!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije