Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u gorici

U Poljani Čičkoj izlila se Odra na cestu, poplavljene dvije kuće

poplava, čiče (1)
Foto: Katarina Puljko
1/5
31.03.2013.
u 10:40

Kućni brojevi 189 i 190 poplavljeni su te se oformljava stožer, izvijestila je policija

U Poljani Čičkoj u Velikoj Gorici jutros se izlila rijeka Odra po cesti u dužini od 50 metara, izvijestila je policija. Kućni brojevi 189 i 190 poplavljeni su te se oformljava stožer. 

Zbog problema koje su uzrokovale obilne padaline Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Velike Gorice održao je sastanak, izvjestila je Gorica.hr koja javlja da voda u pojedinim naseljima prijeti i kućama. Najugroženija naselja su Čička Poljana i Ribnica, a mnogo bolje nije ni u naseljima Rakitovec, Kuče i Petrovina.

Djelatnici Hrvatskih voda i svih goričkih komunalnih poduzeća su na terenu. U pripravnosti su i vatrogasna društva Velike Gorice, a u Ribnici i Čičkoj Poljani organizirano je punjenje vreća pijeskom kako bi se mogle braniti kuće, navodi Gorica.hr. U pripravnosti je i Stožer civilne zaštite.

Podsjetimo, uslijed otapanja snijega i obilnih kiša velikogorička naselja, posebice Čička Poljana, Ribnica, Petrovina, puna su vode koja se zadržava na poljima i u kanalima. U pojedinim situacijama poplavljena su i dvorišta, priopćeno je jučer iz Ureda Gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića.

>> Naselja u okolici Velike Gorice puna vode zbog kiše i snijega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije