Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA BUDUĆE PODUZETNIKE

U pet godina rada u Plavom se uredu educiralo 12.370 ljudi

Za buduće poduzetnike
Foto: Plavi ured
10.03.2020.
u 08:49

Uz proslavu rođendana pokrenuli i 105. generaciju startup akademije.

  Kako pokrenuti vlastiti biznis, što je poslovni plan, koji su dokumenti potrebni za potporu pri samozapošljavanju...

Sve to, među ostalim, budući poduzetnici mogu saznati u Plavom uredu Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER) koji je jučer obilježio petu godišnjicu rada i započeo 105. startup akademiju.

Proslava rođendana, naravno, okupila je i one koji su uz pomoć ureda postali uspješni poslovnjaci, poput Daniela Pintarića, čija su ronilačka odjela i karbonske peraje već godinama na samom svjetskom vrhu, ili Natalije Jagunić koja je 2017. potporu od 75 tisuća kuna iskoristila za otvaranje slastičarske radnje.

– Hobi sam pretvorila u posao kada sam došla u ZICER Plavi ured, gdje sam dobila apsolutno sve potrebne informacije, kao i podršku – kazala je N. Jagunić.

U pet godina postojanja ureda u njemu se obrazovalo oko 12.370 ljudi, a održano je 750 seminara te više od 8600 savjetovanja. Osobito velik interes vlada za startup akademiju, četverodnevni seminar koji polaznike priprema za poduzetničke izazove.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije