U najužem središtu Zagreba niknuo jedinstveni gastro raj
Jedinstveni koncept restorana koji funkcioniraj kao zajednička cjelina
Komentari 61
Super. konačno nešto za nas koji imamo pare a nemamo gdje da potrošimo. .a sirotinja na kazan!!
"Jedinstveni koncept" postoji samo u glavi nepismenih i neukih balkanskih novinara. Osobno, viđeno prvi put 1972 na ulazu u robnu kuću "Herta" u Munchenu. Svaki veći grad u Europi ima brdo takvih "Jedinstvenih koncepata".
Tko kaže da Hrvati nemaju ideja i da se ne može! Bravo!
ovi šta ostavljaju komentare sa iphonom8 a tvrde kak ljudi nemaju za hamburger malo seru ipak previše
nazalost, smatram da je takvo nesto nemoguce u Zagrebu, ali I Hrvatskoj. Iz cistog razloga sto su meksicki I mineski restorani neusporedivo najjeftiniji, a osnova nekih 50-ak ako ne I vise meksickih jela je steak, ondnosno kako se u Hrvatskoj kaze "biftek". U americi (oba kontinenta) govedina je jeftina, jeftinija od npr svinjetine, I zato takvi restorani I jesu jeftini. A za razliku od Amerike taj dio govedskog mesa (steak, odnosno "biftek") bas kao I govedina uopce u Hrvatskoj je skupa. I zato se ne moze, kao u Americi, doci u meksicki ili kineski restoran I za sitnis iz dzepa lijepo se najesti.
Ovi kao Vito mi opako idu na živce, kao i ovi sto stalno o tome tko ima za to novce i tako... Takav stav je i problem u Hrvata i jedan od razloga da nam je tako. Ja osobno isto nemam bas love da redovito jedem vani ali me jako razveseli svaki put kad vidim da netko prizme inicijativu i napravi i pokrene nešto.
Pošto sam prastanovnik Zagreba,takoreći Indijanac, želio bih malo podučiti dotepence - čuvena zagrebačka "Špica" nije mjesto na kojem se nalazi lokal o kojem je ovdje riječ. "Špica" je sveto tlo koje se nalazi na Jelačić placu, a omeđeno je ss jedne strane Gajevom ulicom, prodajnim prostorom u kojem je nekad bila knjižarna a danas je smješten "Tele2", te završava kod kioska za prodaju štampe ispred kavane Dubrovnik. Na sjeveru, "Špica završava sa tramvajskom prugom. Sve u svemu, nekih 400 m2.
Puknut će kao led.Pučanstvo nema ni za polubijeli kruh,a kamoli za kerefeke na tanjuru.Dakle ključ je već u bravi,a da nisu ni svijesni.
ma sve cool, samo dajte malo o cijenama, teško da se mogu ljudi najest u centru grada za sitniš
Meni se cini da je to "fast food" uglavnom to je dobro za one koji ne vole kuhati.
Svaka novina je dobra, pozdravljam ideju i sretno im bilo, naravno da ni ovdje u komentarima nije izostao hrvatski jal ali to je dio folklora, još jednim ekipa samo naprijed sa poslom.
Odi s parama u Beograd .. u krivome si gradu, mi tu imamo lipe!
Mali korak prema profiliranju Zagreba kao modernog grada. Na žalost, Zagreb sve više zaostaje za metropolama susjednih zemalja.
Odlicno ZG je opet cool !
U ovaj FIFTY FIFTY bez 70kn ne vrijedi ni ulazit! Juhica, glavno jelo , salatica i kruhić! Znaci ništa posebno, kuhana hrana koju ljudi i doma spremaju!
Zagreb će do kraja desetljeća zabilježiti milijun turista godišnje (možda i koju godinu ranije), tako da ne brinite oko toga za koga su ovakvi restorani.
Nisam znao da netko podržava ubojice pa makar bili trentno na slobodi zbog takvog sutava pravosuđa. __________ No, kad smo kod pravosuđa - Ustavni sud je "zakupio" prostor u garaži ubojice pa nije čudo što se ubojici toliko dugo sudi
Pitanje. Vidim da ovaj koristi svo posudje od nerdjajuceg zeljeza (stainless steel). Jeli to bolje, ukusnija hrana, ili je to zato jer su oni komercijal. Jeli teflon posudje bolje i hrana ukusnija u njem.
Meni se to čini kao promašena investicija: nepraktično i neugodno, u hodniku takoreći... Sam centar Zg nema sreće s kvalitetnom ponudom brze hrane. Ponajviše nedostaju kvalitetni prostori.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
A kakve su cijene?