Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

U hotel Jadran došao s bombom, otišao sa 20 kuna

Recepcionar se nije dao smesti te mu je rekao da je sef zaključan.
20. studenoga 2010. u 14:51 5 komentara 660 prikaza
\'unutrasnja zagreb 290307 .....30 kuna .... snimio_anto magzan\'
Foto: Arhivska fotografija

Nepoznati pljačkaš ambiciozno krenuvši u razbojstvo s ručnom bombom odšetao se s recepcije hotela Jadran u Vlaškoj ulici “bogatiji” za čak 20 kuna u petak u 16.40 sati, priopćila je zagrebačka policija. Muškarac star 30-ak godina ušetao je u predvorje hotela i stao kod recepcije. Izvadio je predmet koji je recepcionar I.M. (58) kasnije opisao kao ručnu bombu. razbojnik se potom recepcioneru obratio riječima:

- Ovo je pljačka, dajte novac!.

Razbojnik je zatim od recepcionera koji je ostao pribran zatražio da otvori sef. Recepcionar se nije dao smesti te mu je rekao da je sef zaključan i rekao mu da ima samo 20 kuna. Pljačkaš je odlučio pristati na ponuđeno, uzeo je 20 kuna i pobjegao.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • Mirel:

  Ovaj LOPOV je bio skroman - PRISTAO JE DAJ STA DAS. Sta je dozivjela jadna HRVATSKA, samo Lopove, prevarante, neimastinu, neradnike, sve gore od goreg.

 • Avatar ivek
  ivek:

  stovani pljackasi u Hrvaskoj nema sto vis opljackat,,,,ivo sanader i ostala banda toliko su kuna zvukli da vi nemat sto pljacka,,vec mora te mjenjat kvalifikaciju..iz badita u radike,,,

 • ojhaojha:

  da ga je lijepo zamolio, sigurno ne bi dobio. a sad ce provesti istragu sa desetinama policajaca i sl. dok pravi pljackasi paraju novac i vode poduzeca i drzavu.