Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Troskot s Kajzerice pozvao protukandidate da javno objave tko ih financira

Na Kajzerici je govorio i o nužnosti dovršetka izgradnje centralnog parka na Kajzerici, gradnji Doma zdravlja, očuvanju Hipodroma i ostalim problemima koji muče stanovnike ovog zagrebačkog kvarta.
02. svibnja 2021. u 15:18 2 komentara 617 prikaza
Foto: Most Zagreb

Zvonimir Troskot, Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, obišao je danas Kajzericu s koje je protukandidate pozvao da javno objave izvore financiranja.

očuvanje radnih mjesta Troskot: Privatni sektor jedini može izvući Zagreb i Hrvatsku iz krize

“Postoje određene sumnje da iza nekih kandidata stoje sumnjivi izvori financiranja, različite interesne skupine pa čak i internacionalne mecene, različita ‘otvorena’ i ‘zatvorena’ društva koja financiraju njihove kampanje. Iza nas ne stoje interesne skupine, tajkuni niti mecene, bilo domaće bilo inozemne. Mi se financiramo isključivo iz manjih donacija naših simpatizera i proračunskog novca kojeg dobivaju sve stranke. Pozivam sve protukandidate da javno objave izvore financiranja”, kazao je Troskot.

Dodao je da će transparentno voditi financije ako postane gradonačelnik Zagreba.

Zagreb: KLub zastupnika Mosta o veleposlaniku Hidajetu Biščeviću konferencija za medije Klub Mosta: Hitno smijeniti hrvatskog veleposlanika u Srbiji

”Objavit ćemo javno koliki je stvarni dug Grada Zagreba. Transparentno ćemo prikazivati fakture i ugovore koje ćemo sklapati. Svaku potrošenu lipu za potrebe Grada Zagreba ćemo transparentno objavljivati i sve će biti dostupno našim građanima. Situacija kakvu sada imamo u Zagrebu je da se stvarno financijsko stanje Grada krije, kao što zmija krije svoje noge”, naglasio je Troskot.

Na Kajzerici je govorio i o nužnosti dovršetka izgradnje centralnog parka na Kajzerici, gradnji Doma zdravlja, očuvanju Hipodroma i ostalim problemima koji muče stanovnike ovog zagrebačkog kvarta.

živite punim plućima
Liječnica otkrila za čim ljudi najviše žale prije nego što preminu: 'Nemojte si dopustiti ovo...'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • DarkLord:

    Troskot, daj ti nama povedaj a tko tebe financira?

  • genex:

    Most=udbašija.Nije jasno što pošteni hrvatski muž Bulj radi s njima. Recimo ovaj Troskot,svakom je jasno da dotični gospodin nema nikakve šanse za drugi krug, a Most je iskočio s njegovom kandidaturom dok se još nije ni svanulo.Njegov jedini cilj je ... prikaži još! uzeti dio glasova Škori da bi u drugom krugu bila dva lijeva kandidata. Isti slučaj s bračnim parom Raspudić,koji su im donijeli dosta glasova.