Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očuvanje radnih mjesta

Troskot: Privatni sektor jedini može izvući Zagreb i Hrvatsku iz krize

Most Zagreb
01.05.2021.
u 13:42

Podsjetimo, Troskot će u 15 sati na ŠRC Jarun u sklopu događaja “Sportom protiv nasilja’’ koju organizira Most, kao bivši golman Dinama, braniti penale koje će pucati kolege političari i građani.

Zvonimir Troskot, Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, u Maksimiru je danas čestitao Međunarodni praznik rada, blagdan svetog Josipa radnika te obljetnicu operacije Bljesak. Kazao je pritom i da s obzirom na okolnosti pandemije i nadolazeće ekonomske krize, velik broj hrvatskih obitelji i ovaj praznik dočekuje u strahu i neizvjesnosti upravo za svoje poslove i egzistenciju.

“Smatramo stoga da je nužno EU sredstva koja su namijenjena izlasku iz krize usmjerimo u privatni sektor. Privatni sektor je taj koji i Zagreb i Hrvatsku može izvući iz krize. Na ovaj način očuvat ćemo radna mjesta, stvoriti nova i na taj način sprječiti novi val iseljavanja u inozemstvo”, kazao je Troskot.

Govoreći o obljetnici VRO Bljesak kojom je osobođeno 500 četvornih kilometara teritorija zapadne Slavonije, Troskot je rekao kako je Bljesak pokazao da se kao hrvatski narod iz najtežih situacija izvlačimo onda kada se držimo zajedno.

“Bljesak je lekcija koja nas uči da je samo u zajedništvu moguće ostvariti pobjedu u kriznim situacijama. Nastojat ću stoga biti faktor koji okuplja, kako bi od Zagreba stvorili perspektivnu europsku metropolu s dobro plaćenim radnim mjestima.”, kazao je.

Podsjetimo, Troskot će u 15 sati na ŠRC Jarun u sklopu događaja “Sportom protiv nasilja’’ koju organizira Most, kao bivši golman Dinama, braniti penale koje će pucati kolege političari i građani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije