Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački noćni cener

Trčanje mi je hobi dok tražim posao

Zagrebački noćni cener
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
08.11.2015.
u 16:25

Tisuću ljudi u utrci po centru, sudjelovale i cijele obitelji

Kristijan Rubinić prvi je među tisuću amatera i profesionalaca, i to za 35 minuta i 14 sekundi, istrčao 10 kilometara dugu utrku Zagrebački noćni cener.

Iza sebe je s 15 sekundi zaostatka ostavio Ivana Androića, dok su posljednji sudionici u cilj utrčali sa zaostatkom od punih sat vremena.

– Sudjelovao sam i na prijašnje tri utrke, lani sam bio šesti, a trčanje mi je hobi kojim se bavim posljednje tri godine – kazao je nezaposleni strojarski tehničar kojem je trčanje i ispušni ventil dok traži posao.

Uz njega su kružnom utrkom od Zrinjevca do Frankopanske i natrag trčale cijele obitelji, profesionalci poput Veronike Jurišić te osobe iz javnog života poput Nevene Rendeli. 

Komentara 2

LA
laracrofr
21:37 08.11.2015.

Svaka cast!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:15 09.11.2015.

3.5 min/km! svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije