Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALTERNATIVNA RUTA

Tramvaji sutra obilaze Zrinjevac: Radi se na energetskoj mreži, ovo je obilazak

Subotnje jutro u centru Zagreba
Karlo Klasic/PIXSELL
28.05.2024.
u 13:44

Tramvajske linije 6 i 13 prometovat će obilaznim pravcima u oba smjera.

U srijedu 29. svibnja, u razdoblju od 8.50 do 12 sati, bit će obustavljen tramvajski promet preko Zrinjevca zbog radova na modernizaciji energetske mreže, javljaju iz zagrebačkog prijevoznika. Tramvajske linije 6 i 13 prometovat će obilaznim pravcima u oba smjera. 

Linija 6 tako će prometovati ovom trasom: Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Jurišićeva - Ulica Franje Račkog - Ulica kneza Mislava -  Branimirova tržnica - Autobusni kolodvor - Sopot

Što se tiče linije 13, ovo je trasa kojom će ići: Kvaternikov trg - Šubićeva - Trg žrtava fašizma - Ulica Franje Račkog - Trg bana Josipa Jelačića - Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Žitnjak

Od ostalih izmjena u prometu, spomenimo usput da će se u četvrtak 30. svibnja, na Dan državnosti i Tijelovo, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red. Zbog smanjene prometne potražnje, u petak, 31. svibnja, u tramvajskom prometu će se primjenjivati subotnji vozni red, dok će autobusi voziti prema uobičajenom rasporedu radnog dana.

"Napominjemo kako u skladu s navedenom izmjenom, tramvajske linije 1, 3 i 8 neće prometovati u četvrtak i petak", javili su priopćenjem u ZET-u. 

U četvrtak 30. svibnja od 6 sati, autobusna linija 113 (Ljubljanica - Jarun) neće prometovati oko Jarunskog jezera, već samo do starog okretišta Jarun, zbog obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske te 33. Obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije