Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽIĆEVA AVENIJA

Sudar tramvaja u Zagrebu, vozač i dvoje putnika lakše ozlijeđeni

sudar tramvaja
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/15
19.01.2016.
u 20:33

Tramvaj linije 8 udario je u drugo tramvajsko vozilo

Dva tramvaja sudarila su se večeras oko 19.28 sati u Zagrebu, na križanju Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine. U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač i dvoje putnika, a došlo je i do zastoja prometa u smjeru sjevera, rekli su nam u policiji.

Iz ZET-a su objavili da je tramvaj linije 8, koji se Avenijom Marina Držića kretao prema središtu grada, iz još neutvrđenih razloga udario u drugo tramvajsko vozilo.  

– Prema prvim informacijama, u sudaru je lakše ozlijeđen vozač tramvaja, a sukladno protokolu, pozvane su ekipe hitne pomoći čiju su pomoć naknadno zatražila dvojica putnika. Uzroci nesreće bit će poznati nakon obrade podataka iz crne kutije i pregleda snimke videonadzora. Vozila su redovito održavana, a njima su upravljali iskusni vozači – rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

>> Sudar tramvaja i automobila u Donjim Sveticama!

>> Sudar dva tramvaja u Držićevoj, nema ozlijeđenih

Komentara 7

DU
Deleted user
23:37 19.01.2016.

Redovno održavani tramvaji.Ha ha ha!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
07:56 20.01.2016.

Neznamo kaj je bilo tako da netreba nagađat al cesto se vozim nazalost busom i tramvajem i gledam kako vozaci stalno pricaju uporno na mobitel cerekaju se itd i kad im prigovoris izderu se na putnika a na busu svako malo netko naslonjen na kabinu i prica sa vozacem a nerijetko i sami kolege se zapricaju do odredista a lijepo pise na ulazu ne pricati sa vozacem u tijeku voznje i tko ti krsi propise i uporni su u tome dakle imaju jaku zastitu

TO
tovaravot
22:46 19.01.2016.

malo se zaletel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije