Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve sanirano

Tramvaji od sutra ponovno voze preko Trga bana Jelačića

Zagrebački električni tramvaj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.07.2020.
u 16:10

U promet se vraća i linija 13 (Kvaternikov trg - Žitnjak), dok će istovremeno biti ukinute izvanredne autobusne linije 608 (Trg žrtava fašizma - Vlaška - Kvaternikov trg) i 611 (Glavni kolodvor - Praška).

ZET-ovi tramvaji od sutra će ponovno voziti Jurišićevom, Ilicom, Praškom i Trgom bana Josipa Jelačića. Sve tramvajske linije koje su prometovale izmijenjenim trasama, od četvrtka se vraćaju na svoje uobičajene trase, priopćili su iz ZET-a. Također, u promet se vraća i linija 13 (Kvaternikov trg - Žitnjak), dok će istovremeno biti ukinute izvanredne autobusne linije 608 (Trg žrtava fašizma - Vlaška - Kvaternikov trg) i 611 (Glavni kolodvor - Praška).

- Nakon što su stručne službe izvršile detaljne preglede i otklonile opasnosti koje su prijetile nakon potresa, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti tramvajskih kolosijeka i naponske mreže, kao što je danas najavljeno na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a što je ranije najavio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić - kazali u ZET-u. 

U tijeku su još završni radovi na redovnom održavanju kolosijeka na središnjem gradskom trgu, a koji ne utječu na prometovanje tramvajskih linija. Sve linije vozit će prema važećem ljetnom redu vožnje, koji je dostupan na našoj internetskoj stranici www.zet.hr

Ključne riječi

Komentara 2

BI
bitanga99gizdava99
08:54 02.07.2020.

odlično, centar se vrača svojoj rutini

GE
geler203
09:15 02.07.2020.

Može li mi netko objasniti zašto kroz Ilicu voze jako polako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije