Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO ŠTO JE PORUČIO

Tomašević prošetao Zrinjevcem i uputio svoju prvu čestitku Zagrepčanima

24.12.2021.
u 21:00

Prilika je ovo da pokažemo brigu za sve naše sugrađane te da zajedno stvaramo ozračje povjerenja i uključivosti za bolji i solidarniji Zagreb - poručuje, među ostalim, gradonačelnik.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević uputio je svoju prvu božićnu čestitku otkako je gradonačelnik. Čestitka građanima objavljena je na stranicama Grada kao i na službenom Facebooku gradonačelnika koji je poput mnogih građana i osoba iz javnog života poslijepodne odlučio iskoristiti za šetnju centrom Zagreba.

Objektivi su gradonačelnika ulovili u dobrom raspoloženju na Zrinjevcu.

"Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, iza nas je godina obilježena različitim izazovima i brigama, stoga vas pozivam da iz ovih blagdanskih dana crpimo snagu, nadu i zajedništvo. Prilika je ovo da pokažemo brigu za sve naše sugrađane te da zajedno stvaramo ozračje povjerenja i uključivosti za bolji i solidarniji Zagreb. S tim mislima, vama i vašim obiteljima čestitam Božić te vam želim obilje sreće, zdravlja i uspjeha u novoj 2022. godini." - poručio je Tomašević.

Komentara 2

BU
bubimir
00:47 25.12.2021.

Tomašević će kada sjaši sa pozicije gradonačelnika biti idealan izbor za ulogu u nastavku filma Izbavitelj

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:37 25.12.2021.

Čudim se da je uopće izgovorio riječ "Božić"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije