Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB BURGER FESTIVAL

Tko može pojesti najviše ljutih papričica i koji je burger najbolji?

Zagreb Burger Festival 2020
Foto: Sandro Sklepić
1/9
03.09.2021.
u 12:29

Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita, a ekipa iz 'Volim ljuto' pripremila je i natjecanje u kušanju ljutih papričica

Još nas tjedan dana dijeli do šestog izdanja jednog od omiljenih događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival.

- Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. - najavljuju organizatori

Foto: Sandro Sklepić

Kao i svake godine birat će se najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita.

Ljubitelji ljutih papričica također će doći na svoje jer ekipa iz 'Volim ljuto' priprema tradicionalno natjecanje u kušanju papričica.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera. Više informacija pogledajte na Facebook ili Instagram stranici događaja.

>> Pogledajte kako izgleda obnova dijelova Savskog pješačkog mosta koji su pod vodom!

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:50 03.09.2021.

burgeri... meni je to sve isto ...splačina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije