Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo preko supruge vesne

Tko je Bandićev doktor u Porscheu s kojim je jeo fileke prije smrti i zašto mulja oko Severinina sina? Dolazi iz jako poznate obitelji

24.04.2022.
u 20:24

Nisam kriv - kazao je Gzim Redžepi kojem je prekjučer na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje zbog optužbi za trgovanje utjecajem. Riječ je o slučaju koji se odnosi na spor između Milana Popovića i Severine Kojić oko skrbništva nad njihovim djetetom. Prema optužnici Redžepi je od vještaka tražio da napravi nalaz u korist Popovića jer je on dobar otac. Podsjetimo tko je doktor optužen za lažiranje dokaza protiv Severinina djeteta i osoba od povjerenja Milana Bandića koji je u noći gradonačelnikove smrti stao pred kamere i kazao kako su maločas jeli fileke te da je Bandića prvi bezuspješno reanimirao...

Ključne riječi

Komentara 13

SK
strogo kontrolirani vlakovi
00:12 25.04.2022.

"u Porscheu s kojim je jeo fileke"! Imena automobila, za razliku od imena ljudi pišu se malim slovom. To pretpostavlja da je jeo fileke s čovjekom koji se zove Porsche. Ali u njemu (Porscheu), a s njim, nema smisla. Uz pisanje velikog i malog slova, ni sintaksa ne ide.

DU
Deleted user
21:15 24.04.2022.

Koliko vidim ovo na slici je dr. Šprajc.

DU
Deleted user
04:58 25.04.2022.

Sada će ispasti da je kriv, jer su novi vještaci dokazali da je Severina fantastična majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?