Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
greenvest

Tko bi se vozio, a da ne plati? Eko taxi dijeli besplatne vožnje

EKO TAXI (1)
EKO TAXI
18.10.2013.
u 09:57

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno se provozati Eko Taxijem, na poleđinu računa upisati svoje podatke te ih ubaciti u kutiju na štandu Eko Taxija u Areni.

Svi ljubitelji ekologije sigurno će se okupiti u Arena Centru u kojoj do sutra traje Greenvest: Home Edition sajam. Na sajmu predstavit će se i Eko Taxi, koji je već nagrađen nagradama Green Superbrands i Greenovation te nagradom Hrvatskog novinarskog društva za doprinos u očuvanju okoliša Zagreba, a posjetitelji će dobiti priliku osvojiti ekovožnju.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno se provozati Eko Taxijem, na poleđinu računa upisati svoje podatke te ih ubaciti u kutiju na štandu Eko Taxija u Areni. Ukupno će se podijeliti četiri besplatne vožnje u Zagrebu i Zaprešiću te četiri bona sa 20 posto popusta na vožnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije