Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaći proizvodi na Žitnjaku

The Garden Brewery organizira Farmers Market, uz yogu, utrku po kompleksu i koncert

Julien Duval
13.05.2022.
u 07:41

Prije tržnice, dan će početi od 09:00 do 10:00 s besplatnim satom yoge na travnjaku u dvorištu, a od 19:00 u suradnji sa Zagreb Runnersima na rasporedu je Beer Mile, utrka na jednu milju, odnosno 1600 metara na novoj Gardenovoj lokaciji gdje će se trčati oko novog kompleksa

Zagrebački The Garden Brewery ove subote organizira Farmers Market na novoj lokaciji na Žitnjaku. Jutro na adresi Slavonska avenija 26/1 će početi uz yogu na travi, a dan se nastaviti uz Gardenovu tržnicu, utrku po kompleksu, kao i koncert. Ulaz na sve programe je besplatan.

Zamišljen je kao vesela tržnica koja predstavlja razne proizvođače, ideja Farmers Marketa je predstaviti i omogućiti nabavku zdravih i domaćih proizvoda i hrane, a istovremeno i prostor za vikend druženje puno raznih sadržaja. Ove subote u dvorištu pivovare uz ostale izlagače bit će prisutan i Mali plac, poznata mobilna tržnica lokalnih i sezonskih proizvoda, a Gardenov Farmers Market bit će otvoren od 11:00 do 16:00. Za glazbeno popodne bit će zadužen Michael Kvorka Trio koji donose pop i funk.

Foto: Julien Duval

Prije tržnice, dan će početi od 09:00 do 10:00 s besplatnim satom yoge na travnjaku u dvorištu, a od 19:00 u suradnji sa Zagreb Runnersima na rasporedu je Beer Mile, utrka na jednu milju, odnosno 1600 metara na novoj Gardenovoj lokaciji gdje će se trčati oko novog kompleksa.

Večer završava uz nastup tria Anja Alu Acoustic. Nakon što je u grupi Soul Shadows bila jedan od vodećih vokala, Anja je surađivala s brojnim glazbenicima, pjevala u Nizozemskoj, Kataru i Engleskoj, te dolazi u novi Garden upotpuniti subotu. Kraj večeri označit će DJ Sergio.

Ulaz na sve programe je besplatan i još je jedna prilika za doživjeti novo poglavlje Gardena i raznoliki program. Jedinstveni prostor pivovare predstavlja Zagreb u svjetlu metropola koje revitaliziraju industrijske dijelove grada dajući im poseban štih. The Garden Brewery je mjesto koje okuplja zajednicu i razne interese, povezuje craft pivarstvo, gastronomiju, glazbu, rukotvorine, pruža utočište od gradske vreve i nudi opuštenu atmosferu.

Foto: Mirna Pibernik

Nova lokacija u fokus stavlja povećani kapacitet pivovare, a u jedinstveni prostor postakljenog atrija smještena je i pivnica s uvijek svježom ponudom craft piva i hrane iz provjerenog uzgoja te sjajne glazbe. Prostor koji aktivira sva osjetila krasi i veliki travnati vrt s više od 40 posađenih stabala koje se nalaze i unutar pivnice, te tako kreiraju oazu za opuštanje.

Sve to uz dostupne brojne stilove svježih i nagrađivanih piva, od IPA do Soura, preko lagera do onih tamnih, a uz omiljene Submarine burgere, novost je i koncept hrane Full Circle koji će biti prisutan u prostoru. Sladovi iskorišteni u Gardenovoj pivovari koriste se kao hrana za životinje na organskim farmama, a proizvodi se poslužuju u pivovari, počevši s prženom piletinom.

The Garden Brewery otvorena je na novoj lokaciji na adresi Slavonska avenija 26/1, uz dobru prometnu povezanost, vlastiti parking, te blizinu javnog prijevoza. Pivnica radi svaki dan, radnim danom i nedjeljom od 10:00 do ponoći, a petkom i subotom otvorena je do 02:00.

Foto: Julien Duval

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije