Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za borbu protiv raka

Terry Fox Run sutra na Bundeku

storyeditor/2022-09-21/PXL_170922_95708082-1.jpg
24.09.2022.
u 08:00

Sudjelovati se može trčanjem, hodanjem, rolanjem ili bicikliranjem

Nakon dvije godine virtualnih humanitarnih utrka, Terry Fox Run vraća se na prave staze, i to na novoj lokaciji, na Bundeku.

Pod motom “Nitko, nikada, neće imati priliku reći da sam odustao!” sutra će se utrka održati 23. put, a start je u 14 sati. Sudjelovati se može trčanjem, hodanjem, rolanjem ili bicikliranjem.

“Maraton nade”, podsjetimo, svjetski je poznata utrka sa stažom dugim 42 godine, a pokrenuo ju je Kanađanin Terry Fox, koji se borio s rakom i trčao s protezom. Inicijativa je u Hrvatskoj dosad osigurala gotovo sedam milijuna kuna, a sredstva su donirana za istraživanja te borbu protiv raka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije