Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špica

Tenisicama u srebrnoj boji protiv modne dosade

21.03.2016., Zagreb - Atraktivno odjevene Zagrepcanke u setnji gradom. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
22.03.2016.
u 12:00

Donosimo trendove iz centra grada

1. Bijela bunda od eko-krzna sama po sebi privlači poglede pa bi svaki modni dodatak bio pretjerivanje. Mlada dama u šetnji gradom zna i da crne motociklističke čizme ublažavaju dojam strogoće.

2. Lepršava suknja i kožnata jakna čine jednu od omiljenijih proljetnih kombinacija koje možemo vidjeti na gradskim ulicama. Znači, opasnost je da lako postane – predvidljiva. Tenisice u metalik srebrnoj boji spriječit će zijevanje od dosade! 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:53 22.03.2016.

jucer si u takvoj kombinaciji bio seljacina a danas "in"....sutra ces opet biti seljacina....zasto? jer je netko tako rekao...

BL
Blomberg
20:20 22.03.2016.

Niste ni u stanju pokazati sliku cjele dame, pa de se i vide te tenisice....?´+#+-.,#+´ß

Avatar lola lola
lola lola
18:53 22.03.2016.

Spica, spica, e pa sto je....sve lijepe, mlade sve hodaju potpuno same, trucaju na mobitele, bulje u izloge s krpicama....a dijalog se odvija ovako: e onda sam mu rekla, e pa tebi sam bila rekla, e nis nisam rekla, e onda mi je ona rekla, a ja sam odgovorila, a onda je on rekao, pa ja sam mu odgovorila, e bas sam na spici hodam a trebala bih raditi, peglam tatitu karticu kao i obicno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije