Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na stranca

Taksist udario u glavu misionara iz Kameruna

Radio taksi Zagreb
Željko Lukunic/PIXSELL
13.09.2014.
u 10:00

Prvo mu je odbio izdati račun, a onda se odlučio fizički obračunati s njim te pobjegao sa sto eura

Emmanuel B., kamerunski misionar koji je u Hrvatskoj nešto više od godinu dana, ostao je neugodno iznenađen kada ga je taksist počeo udarati po glavi nakon vožnje do bolnice Srebrnjak u četvrtak oko 18 sati.

–Ušao sam u Šrapčevoj ulici i tijekom vožnje nisam komunicirao s taksistom. Kada smo stigli na odredište, naplatio mi je 20 kuna, a kada sam ga tražio račun, rekao je da ne izdaje račune- ispričao je Kamerunac uz tvrdnju da ga je taksist i fizički napao nakon incidenta s neizdavanjem računa.

Od nasilnog taksista i daljnjih ozljeda uspio se obraniti kišobranom, ali priča kako mu je iz torbe u taksiju tijekom sukoba ispalo stotinjak eura s kojima je taksist nakon incidenta pobjegao. Emmanuel B. pomoć je potražio u KBC Rebro, a decidirano tvrdi kako je riječ o vozaču Radio Taxija.

– Taj vozač nije pripadnik našeg udruženja niti je riječ o našem vozilu - odgovaraju iz Udruženja Radio Taxi Zagreb. O događaju su šturi i u policiji, jer, kažu, tek istražuju što se zapravo dogodilo.

Komentara 7

MI
Mingan
01:41 15.09.2014.

Zbog čega slika insinuira da je slučaj povezan sa taksistima udruženja "Radio taksi Zagreb" ? U tekstu nije dokazano a čak je objavljen i demanti od strane udruženja ! Gđo Kezerić ne mora svako vozilo sa (ilegalnim) transparentom značiti i da je to službeno taksi vozilo i da ga vozi taksist. Potrebno je malo kvalitetnog, istraživačkog rada prije same konstrukcije priče. Inače, sam događaj i njegovo prepričavanje je krajnje mutno ! Račun za 20 kn ok. Ali na Srebrnjaku u bolnici ali ide na Rebro ? 100 eura ? Ozljede na glavi? Kišobran ? Zašto ? Kako ? Autor članka je imao prilike detaljno intervjuirati čovjeka ali prenosi samo dvije njegove rečenice. Ne bih se iznenadio da to zlobna konkurencija plasira !

SA
Sarrahh
07:15 14.09.2014.

Zagrebački taxi je najeftiniji i najkvalitetniji u Zagrebu, ovo su neke čudne koje kao da idu od konkurencije!

Avatar tajar
tajar
21:47 13.09.2014.

Taksi je morao imati vidljivo istaknut broj koji "misionar" nije mogao vidjeti i upamtiti jer je bio koncentriran na silne eure koji su mu "ispadali" iz torbe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije