Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLIM ZAGREB

Taksist: Najbolje uspomene me vežu uz ovaj grad

Volim Zagreb
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
15.12.2013.
u 08:01

Zagrepčani i njihovi gosti vole atmosferu velikog grada

Franjo Dugonjić (59), taksist - To je moj grad, tu živim, tu radim i za njega me vežu najbolje uspomene -  objašnjava taksist Franjo Dugonjić razloge zbog kojih voli Zagreb.

Posebno je volio odlaziti u Maksimir na utakmice, ali u posljednje vrijeme nogomet ga, otkako je postao biznis, ne zanima.  Poznaje sve ulice, ali ne izdvaja niti jednu kao omiljenu.

Biserka Mužar (70), umirovljenica - volim Zagreb zato što je to moj grad. Zapravo volim baš sve što je vezano uz njega i ne mogu izdvojiti ništa što mi je posebno drago u ovome gradu.

Katarina Muškatelo (31), voditeljica - posao me doveo u Zagreb i volim ga zbog tisuću prilika koje pruža. Najviše od svega volim posjetiti Medvednicu, Zrinjevac, te Gornji grad.

Majda Lučić Lavčević (36), poduzetnica - volim Zagreb zbog svega što on pruža. Najviše od svega volim kazališta i muzeje od kojih mi je svakako najdraži Muzej suvremene umjetnosti.

Nađa Filipčev (76), umirovljenica - živim u Zagrebu 50 godina i jednostavno mi je u ovom gradu sve prekrasno. Ipak posebno volim Gornji grad kao i otići u Klovićeve dvore i na koncerte u KD Vatroslav Lisinski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije