Povratak na članak

Tajna recepta najboljeg ajvara s tržnice

Na tržnicama bogata ponuda povrća i voća, a cijene za kilogram kreću se od 6 do 10 kuna
Objava 09. rujna 2018. 1400 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 1
  • Avatar stinkyink
    stinkyink:

    Zimnicu je počela raditi kada se udala, u svojoj 26. godini. Danas, desetljećima kasnije, Ana Malnar i dalje neumorno kiseli, kuha i pasterizira povrće svakog rujna. Već je tradicija – čim prođu ljetne vrućine, zaputi se sa svojim kolicima za ... prikaži još! kupnju na tržnicu Dolac......to jos ima u primitivnim zaostalim i nerazvijenim balkansko blisko istocno azijatskim drzavicama. kao i klanje svinja ili kokosi u dvoristu vlastite kuce i jos djeca od 5 godina gledaju.

    13:35 09. 9. 2018.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.