Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Savskoj cesti

Svečano otvorena outlet knjižara, knjige već od pet kuna

outlet
Zarko Basic/PIXSELL
29.10.2012.
u 15:51

Posjećenost je iznad očekivanja, a cijelom projektu odazvali su se i brojni izdavači, njih tridesetak, tako da imamo i njihovu podršku – rekla je Snježana Sremić, direktorica Outlet knjižare.

Knjiga “Priče iz mitologije” snižena sa 289 na 89 kuna, Leksikon slikarstva sa 780 na 149 kuna... povoljne su to cijene knjiga koje se mogu naći u Outlet knjižari na Savskoj cesti 95-97 koja je danas svečano otvorena.

– Posjećenost je iznad očekivanja, a cijelom projektu odazvali su se i brojni izdavači, njih tridesetak, tako da imamo i njihovu podršku – rekla je Snježana Sremić, direktorica Outlet knjižare.

Najčešće se traži dječja literatura, a u ponudi ima svega, od stručnih priručnika do beletristike.

– Najniže cijena knjiga su pet kuna, a mogu se kupiti knjige snižene i osamdeset posto – kaže Sremić.

Outlet knjižara vrhunac je projekta koji je počeo prije godinu i pol s internetskom prodajom knjiga putem stranice www.rasprodaja-knjiga.hr i prodajom knjiga u šatorima diljem Hrvatske. Ponuda knjiga stalno će se obnavljati, a Outlet knjižara prostire se na 140 m².

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije