Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica i Večernji list

Svečano otvorena nova igrališta za 3475 učenika

Dječje igralište u V. Gorici
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/16
23.10.2015.
u 13:06

Projekt "Svi na igrališta" pokrenut je radi motiviranja djece da više vremena provode u prirodi i na svježem zraku.

Projekt Večernjeg lista i Grada Velike Gorice "Svi na igrališta" svečano je završen i rezultati su oduševili sve Velikogoričane, a posebno one najmlađe.

Naime, danas su otvorena tri igrališta uređena u sklopu akcije za 3475 učenika, pa su tako djeca imala prilike zaigrati košarku, nogomet i rukomet na obnovljenim sportskim terenima.

Također, uređeni su parkovi s posebnim motoričkim spravama dizajniranima baš za djecu.

– Jako nam se sviđa park, svaki dan ćemo se tu igrati, a do sada nismo imali gdje – rekao je drugašić Toma Štajer iz OŠ Eugena Kvaternika. S prijateljima je odmah isprobao sve sprave u parku.

Zadovoljni i ponosni na projekt bili su i predstavnici organizatora projekta, članovi uprave Večernjeg lista te gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

– Igra, vježba te provođenje vremena na svježem zraku ključni su za razvoj djece, stoga smo prepoznali ovaj projekt kao veoma koristan za zajednicu – rekao je Mario Vrgoč, član uprave Večernjeg lista. Otvorenje igrališta podržali su i generalni pokrovitelj Lidl, prijatelj projekta Ina, partneri – tvrtka Matić i Kova te Erste banka.

>> Novi parkovi za bolju i ljepšu dječju igru

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

(Član uprave Večernjeg lista Mario Vrgoč, gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić)

Komentara 2

DU
Deleted user
18:23 23.10.2015.

I to je vijest, da nadležni iz zagreba, odvuku dvije cole željezne cijevi, pofarbaju ih i uz nasip na onoj strani Jaruna zabiju cijevi u zemlju, nek djeca glume majmune (Bandićeve)! zanima me koliko košta ta parada za djecu grada! Možda više vrijedi da do tamo treba hodati od tramvaja jedno 3,5 km!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije