Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za bolji zagreb

Sve što vas zanima pitajte našeg letećeg reportera

leteći reporter
Foto: Robert Anić/PIXSELL
05.11.2013.
u 09:00

Večernjakov leteći reporter danas će od 11 do 12 sati na Britanskom trgu pozorno zapisivati i poslušati sve prijedloge, ideje i probleme stanara gradske četvrti Gornji grad – Medveščak.

Večernjakov leteći reporter danas će od 11 do 12 sati na Britanskom trgu pozorno zapisivati i poslušati sve prijedloge, ideje i probleme stanara gradske četvrti Gornji grad – Medveščak. Dio je to novog Večernjakova projekta u kojem ćemo obići 17 gradskih četvrti te zajedno predložiti ideje i pronaći rješenja za kvalitetniji život u našim kvartovima.

Prva je na redu “Kvartovska tribina” u gradskoj četvrti Gornji grad – Medveščak koja će se održati u četvrtak u 19 sati u Maloj sceni, a na pitanja zainteresiranih građana odgovarati će predstavnici četvrti i Grada Zagreba. Iako je tribina vremenski ograničena, Večernjakov tim od 11. do 16. studenoga, koliko će pratiti zbivanja u toj gradskoj četvrti i nakon održavanja tribine, odgovorit će na sva pitanja naših čitatelja u tiskanom izdanju Večernjeg lista i na našem portalu.

Uz letećeg reportera građani će danas moći upoznati i Večernjakov mobilni tim koji će biciklima obilaziti četvrt pa će i tako stanovnici Gornjeg grada – Medveščaka moći postaviti pitanja čelnicima Grada Zagreba i mjesne samouprave.

Pitanja također možete poslati i na mail adresu: gradska@vecernji.net ili nazvati na broj 01/6300-455.

Komentara 4

MK
mika kladivec
10:45 05.11.2013.

Predlažem Letećem reporteru da otiđe u Kvaternikovu ulicu i kod broja 59 poslika glomazni otpad. Smeće leti po obližnjoj šumi i to nije lijepo za vidjeti. Postavio bih pitanje ministarstvu okoliša kako mogu stopirati odvoz usred zadnje akcije zbrinjavanja glomaznog otpada.

AN
AntisaZiggy
10:02 05.11.2013.

Predlažem Letećem Reporteru da se provoza po cesti Trdice u Gornjem Vrapču i da svoj prijedlog Zagrebačkim cestama. Nakon jednog prolaska biti će mu jasno što treba predložiti.

GU
guc
17:48 05.11.2013.

Konacno poceli ste pisati"leteci reporter"sa pocetnim malim slovom.Za svaku puhvalu-BRAVO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije