Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji kvart

Dođite na prvu kvartovsku tribinu Večernjeg lista

Mesnička
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.11.2013.
u 17:44

U četvrtak 7. studenog dolazimo u gradsku četvrt Gornji grad – Medveščak. Na sva pitanja, ali i prijedloge za bolji život u kvartu, stanarima će odgovarati predstavnici Grada Zagreba i predsjednici gradskih četvrti

Večernji je list oduvijek pratio sva zbivanja u svim gradskim četvrtima kako bi svoje čitatelje informirao o svemu što se događa te o novostima, planovima i projektima koji ih očekuju, no odsad smo vam još i bliži. Od četvrtka 7. studenog pokrećemo novi projekt “Kvartovske tribine” na kojima će se, uz vaše sudjelovanje, raspravljati o zbivanjima u 17 gradskih četvrti, na tisućama ulica u užem i širem središtu grada te problemima s kojima se naši sugrađani svakodnevno susreću.

Leteći reporter

Kada će biti asfaltirana koja ulica, hoćete li se i gdje moći besplatno parkirati, kada će i gdje biti uređen park, rasvijetljena cesta, uređene ulice, iscrtane biciklističke staze, koje nove sadržaje možete očekivati u svome kvartu te odgovore na brojna druga pitanja koja vas zanimaju moći ćete doznati na raspravama od predstavnika gradskih četvrti i Grada Zagreba, točnije onih koji izravno utječu na živote u zagrebačkim gradskim četvrtima. Prva četvrt u kojoj ćemo održati kvartovsku tribinu i pokušati zajedno s vama predložiti, riješiti i pokrenuti niz novosti Gornji je grad – Medveščak.

Rasprava će se održati u kazalištu Mala scena u 19 sati, a ulaz je besplatan. No, i prije rasprave možete nam svoje primjedbe, probleme i prijedloge te pitanja slati na mail-adresu: gradska@vecernji.net ili nazvati na telefonski broj 6300455.

Prije održavanja rasprave naš “leteći reporter” bit će u utorak 5. studenog na Britanskom trgu od 11 do 12 i u srijedu 6. studenog ispred Male scene od 11 do 12 sati, gdje ćete također imati priliku predložiti, pitati i reći što biste htjeli promijeniti u svome kvartu. Na sva postavljena pitanja građani će dobiti odgovore u tiskanom i web-izdanju Večernjeg lista.

Kvalitetniji život

Pokušajmo zajedno učiniti život u kvartu boljim i kvalitetnijim. Dođite u četvrtak u 19 sati u kazalište Mala scena i sudjelujte na prvoj kvartovskoj tribini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije