Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zastoji

Sve do 11. kolovoza uređuju i Branimirovu

02.08.2014., Zagreb - Radovi na izmjeni asfalta na krizanju Avenije Veceslava Holjevca i Slavonske avenije.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
07.08.2014.
u 08:00

Uvedena je nova regulacija prometa i izmijenjene su dvije autobusne linije zbog radova na Slavonskoj, Karlovačkoj i Branimirovoj

Radovi na Slavonskoj aveniji ušli su u treću fazu, zbog čega se zatvara sjeverni kolnik od Heinzelove ulice do petlje kod Avenije Marina Držića.

Vozači se stoga ne mogu koristiti silaznim tracima petlje iz smjera istoka prema jugu i sjeveru. Izmijenjenim će trasama u iduća tri dana prometovati i autobusna linija 107 od Žitnjaka do Jankomira te linija 222 od Žitnjaka do Remetinca. Detalji o izmijenjenim rutama nalaze se na stranicama ZET-a, a u smjeru Žitnjaka autobusi će voziti redovitom trasom.

Radovi su jučer počeli i u Branimirovoj ulici, gdje se uređuje kolnik, a trajat će do 11. kolovoza. Za to se vrijeme neće moći voziti od Avenije Marina Držića do Trga kralja Tomislava, a u suprotnom će se smjeru promet odvijati po tramvajskoj pruzi.

Obilazni smjer u vrijeme radova je Avenija M. Držića – Šubićeva – Kneza Višeslava – A. Bauera – Ulica kralja Zvonimira – Trg žrtava fašizma – Kralja Držislava – Boškovićeva – Trg J. J. Strossmayera – Trg kralja Tomislava. Promet će se odvijati otežano i Karlovačkom cestom na dijelu od Ulice Pisančev put do Vidirove ulice sve do 24. kolovoza zbog gradnje nogostupa i uređenja kolnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije