Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK GRADONAČELNIKA

Sutra u Zagrebu Dan žalosti zbog smrti Milana Bandića

Milan Bandić
Matija Habljak/Pixsell
02.03.2021.
u 10:20

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja i isticanjem crnih zastava na objektima u kojima su smještena gradska upravna tijela, Gradska skupština Grada Zagreba, tijela mjesne samouprave, trgovačka društva i ustanove kojima je Grad Zagreb vlasnik ili osnivač

U povodu iznenadne smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević proglasila je srijedu, 3. ožujka 2021., Danom žalosti na području Grada Zagreba.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja i isticanjem crnih zastava na objektima u kojima su smještena gradska upravna tijela, Gradska skupština Grada Zagreba, tijela mjesne samouprave, trgovačka društva i ustanove kojima je Grad Zagreb vlasnik ili osnivač.

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost na području Grada Zagreba svoje programe trebale bi prilagoditi obilježavanju Dana žalosti, priopćeno je iz gradske uprave.

VIDEO Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Equilibrium
Equilibrium
10:43 02.03.2021.

Nikakav dan žalosti. U nedjelju je već bio Dan slavlja.

JA
jah
10:45 02.03.2021.

Žaliti mogu samo lopovi u uhljebi.

DU
Deleted user
10:52 02.03.2021.

Danom žalosti bi trebalo proglasiti onaj dan kada je bandić došao u Zagreb. On je definitivno i nepovratno devastirao ovaj grad na mnogo načina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije