Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJU SE ZNATNA KAŠNJENJA

Važna obavijest iz HŽ-a za putnike: Sutra počinju radovi na najprometnijoj dionici u Zagrebu

Zagreb: Pojačani promet u putničkom prometu HŽ-a
Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2024.
u 10:13

Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Zapadni kolodvor i obratno te se očekuju znatna kašnjenja pojedinih vlakova.

Zbog obnove za promet će biti zatvoren desni kolosijek na dionici Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Zapadni kolodvor od 1. veljače u 3.50 sati do 1. ožujka u 23.59 sati.

Popis vlakova koji neće voziti od 1. veljače do 1. ožujka na relacijama Zagreb GK – Zaprešić i obratno, Zagreb GK – Savski Marof i obratno te Harmica – Zagreb GK i obratno možete pogledati ovdje.

Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Zapadni kolodvor i obratno te se očekuju znatna kašnjenja pojedinih vlakova. U stajalištu Kustošija za ulazak i izlazak putnika koristit će se peron na lijevom (južnom) kolosijeku.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:04 01.02.2024.

Znači stanje redovno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije