Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CVJETNI SPEKTAKL

Sutra počinje novi Floraart: Evo što nas sljedećih dana čeka na Bundeku

Zagreb: Na Bundeku se održava sajam cvijeća Floraart
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
28.05.2024.
u 10:20

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“.

Tradicionalna 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart započinje 29. svibnja te će do nedjelje 02. lipnja na prostoru parka Bundek okupiti više od stotinu domaćih i međunarodnih izlagača biljaka. Riječ je o tradicionalnom svojevrsnom cvjetnom festivalu koji svake godine okuplja tisuće Zagrepčana, ali i stranih posjetitelja. 

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“. Više od stotinu izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Nizozemske tijekom pet dana izložbe predstavit će nove trendove u vrtlarstvu,  uređenju i aranžiranju bilja, uz prigodnu prodaju cvijeća, cvjetnih sadnice i drugih proizvoda.

Zagreb: Na Bundeku se održava sajam cvijeća Floraart
1/12

Svake godine izlagači donose nešto zanimljivo i novo, te će i ovog puta Bundek mirisati po egzotičnom bilju i domaćim "ljepoticama". 

Na programu Floraarta su i brojne radionice o uzgoju i njezi bilja. Posjetitelji će od stručnjaka moći dobiti korisne savjete oko njege orhideja i cijepljenja biljaka te sudjelovati na praktičnim radionicama izrade sukulentnog vrta, terarija za biljke i hotela za kukce. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Na Bundeku će i ove godine biti postavljen Floragrad sa zabavnim programom za najmlađe posjetitelje. Na rasporedu su po dvije dječje predstave dnevno koje će izvoditi kazalište Tvornica lutaka, kao i likovne radionice

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije